Unge funksjonshemmede

Unge funksjonshemmede er en paraplyorganisasjon med 37 medlemsorganisasjoner som til sammen har over 25.000 medlemmer. I Ildsjelprogrammet samler vi rundt 15 ressurspersoner som er aktive på nasjonalt nivå i de ulike organisasjonene.

Programmet går over 2-3 helger i Østlandsområdet, målet er å utvikle deltagerne både som enkeltmennesker og frivillige. Vi sender dem tilbake til organisasjonene sine stappfulle av ny motivasjon, innsikt og kompetanse, og med et helt nytt nettverk på tvers av hele sektoren.«Unge funksjonshemmede har samarbeidet med Stiftelsen Fundatum over flere år og de har levert hver gang! De er profesjonelle, kunnskapsrike og hyggelige kursholdere som alltid har fått svært gode tilbakemeldinger fra våre medlemsorganisasjoner.

Det er betryggende å bruke Stiftelsen Fundatum fordi jeg vet at deltakerne blir tatt godt vare på og får et godt produkt. Et kurs med Stiftelsen Fundatum er ikke et kurs med tørre foredrag, det er interaktivt, motiverende og morsomt, samtidig som de gir deg nyttige verktøy for å lede deg selv og andre dit du ønsker.»

Mads Johansson, organisasjonssjef Unge funksjonshemmede


«Ildsjelprogrammet viste seg å bli en opplevelse over all forventning. Jeg var forberedt på å skulle lære det faglige og bli kjent med andre, men jeg var nok ikke forberedt på å skulle lære så mye om meg selv.

Det er nå gått over ett år siden den siste samlingen og jeg tar fortsatt meg selv i å benytte meg av erfaringen jeg fikk der, både på den profesjonelle og personlige arena.»

Pia Alexandersen, styreleder Ung Kreft


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close