#StovnerLove

Et program for å bygge stolthet, tilhørighet og nye ungdomsledere i bydel Stovner. Fokus på identitet og individuelle perspektiver gjennom foto (v. fotograf Michael Ray VC Angeles, Karpe Diem) historiefortelling (v. Zeshan Shakar, Tante Ulrikkes Vei) og musikk (v. Nalband, rapartist). Ungdommene presenterte egen utstilling for 8000 andre elever og Kronprinsesse Mette Marit på Kulturfest Tøyen. Programmet gjennomføres i samarbeid med bydel Stovner.

Du kan se hele fotoustillingen fra kull 1 digitalt her.«Fundatum skapte et drømmeprosjekt for oss! Ikke bare fikk vi laget en fantastisk utstilling, men vi sitter igjen med ei gruppe skikkelig engasjerte ungdommer som er høyt og lavt i det godes tjeneste på Stovner.»

Åsmund Gylder, prosjektleder Bydel Stovner


«Kurset med Fundatum var svært lærerikt! Jeg visste ikke at det var så mange måter og områder man kunne jobbe med seg selv og sitt team på. Jeg lærte mer om det fundamentale man trenger for å kunne jobbe sammen som et sterkt lag for et større formål. Det var veldig nyttig, hyggelig og mest av alt gøy! Jeg vil når som helst gjøre det igjen.»

Wahida Salifu, deltager StovnerLovesearch previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close