Menneskene


Gard Hongslo, daglig leder

gard@fundatum.no – 416 19 638

Gard er utdannet økonom med bachelor fra Australia og en mastergrad innen styring og ledelse fra Høgskolen i Oslo. Han har jobbet i Equinor innen marked og forretningsutvikling, men har størstedelen av sin karriere arbeidet med å utvikle unge mennesker innen toppidrett som sportssjef på Norges Toppidrettsgymnas og landslagstrener for ulike landslag i bordtennis.


Tor Abild

tor@fundatum.no – 980 11 953

Tor har utdanning innenfor pedagogikk og internasjonal politikk fra UiO. Før han var med på å opprette Fundatum jobbet han med formidling og politikk, blant annet i Frivillighet Norge og FN-sambandet. Han har jobbet med å utvikle unge mennesker i nærmere 20 år, på tre kontinenter, både frivillig og profesjonelt.


Synne Rønning

synne@fundatum.no – 917 91 411

Synne Rønning er utdannet innen filmstudier og pedagogikk fra Høgskolen i Lillehammer. Hun startet sin karriere i radio i P4 hvor hun gikk gradene fra assistent på gulvet til producer og programleder. Deretter startet hun i SOS Barnebyer hvor hun jobbet i 20 år i ulike roller, mesteparten av tiden som kommunikasjonssjef i Norge.


Dagfrid Forberg

Dagfrid er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo og har også studert Europeisk politikk ved Høgskolen i Agder. Dagfrid startet sin karriere som selvstendig grafisk designer og gikk deretter over til Norges Snowboardforbund der hun etter hvert ble Generalsekretær. Hun har også hatt en rekke verv innenfor idretten. I dag jobber Dagfrid som nestleder i miljøorganisasjonen Zero og er nestleder i Fundatums styre.


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close