MenneskeneTor Abild

daglig leder

tor@fundatum.no – 980 11 953

Tor har utdanning innenfor pedagogikk og internasjonal politikk fra UiO. Før han var med på å opprette Fundatum jobbet han med formidling og politikk, blant annet i Frivillighet Norge og FN-sambandet. Han har jobbet med å utvikle unge mennesker i over 20 år, på tre kontinenter, både frivillig og profesjonelt.


Ronja Amathea Borgemyr

rådgiver

ronja@fundatum.no – 977 30 432

Ronja har bakgrunn fra ungdomspolitisk arbeid i Ungdomsrådet i Viken og diverse andre verv i både lokale og internasjonale organisasjoner og nettverk. Hun er lidenskapelig opptatt av plan- og strategiarbeid og er en viktig ressurs i vårt arbeid med Ungdomsråd. Ved siden av fulltidsjobben i Fundatum har Ronja studert statsvitenskap, for tiden tar hun en grad i økonomi og administrasjon.


Heidi Marie Kirkeng Meling

kursholder

Vi er så heldige å ha med oss Heidi på enkelte kurs. Hun er i sitt ess når hun får diskutere forutsetningene for personlig utvikling, og kan mer enn de fleste om hvilke knapper man har å trykke på. Til daglig er hun ph.d.-stipendiat ved Allmennmedisinsk forskningsenhet i NORCE og tilknyttet Institutt for global helse og samfunnsmedisin ved Universitetet i Bergen.search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close